Konfirmandundervisning 2013

LADDA HEM HELA INFORMATIONEN: Information om Skriba 2013

ANMÄL DIG HÄR

Fyll i anmälningsformuläret med omsorg senast den 7 oktober 2012. OBS! De anmälningar som kommit in efter den 7 oktober 2012 beaktas i andra hand.
Vecka 43 får du veta vilket skribaläger du blivit antagen till.

2 reaktioner till “Konfirmandundervisning 2013

 1. Skulle önska, att konfirmationen skulle hända tidigare.I stil med augusti,senast september.Eftersom det är lättare att ordna kalas för släkten då man kan tex vara ute,På möärka och kalla tiden måste man vara inne,och utrymmena vill inte räcka till.
  Jätte trevligt att konfirmanden har möjlighet att önska komma på samma läger med sina vä’nner, att det uppmärksammas hur viktiga vännerna är. tack

  1. Hej Mia. Tack för dina kommentarer. Vi har ägnat rätt mycket tid åt att fundera på vad som skulle vara den bästa konfirmationstiden med tanke på konfirmandernas bästa. Vår nuvarande lösning utgår från att det finns en hel del i skriftskolan som man har lättare att förstå och lära sig efter lägret. Om konfirmationen är strax efter lägret så finns det ingen tid för det. Därför är konfirmationerna nu litet senare. Men vi hoppas att det skall vara vackert väder också i oktober. När vi jobbar vidare med att utveckla skriftskolan skall vi naturligtvis komma ihåg också dina synpunkter.
   När det gäller att delta i samma läger med sina vänner, så tror vi på att ungdomarna själva måste få påverka så mycket som möjligt när det gäller vilka grupper de deltar i. Så är det ju också i de flesta fall för dem som redan är fullvuxna.
   Tack för förtroendet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s