En fin kväll i Matteus

In genom dörrarna i Matteuskyrkan strömmade årets konfirmander och även en del andra nyfikna. Det utlovades en specialmässa med annorlunda musik än vad man kanske är van vid. Bandet Maja var kvällens kantorer och bjöd på toner av Bo kaspers orkester, Kent och Leonard Cohen alla sammanvävda i en slags resa i samma bil, på trons väg.

Vi fick lämna våra hjärtans stenar vid korset, fick följa med tre olika människors trosvägar i predikan, se evangelietext som tecknad serie och sen tillsammans, under ett befriande sorl, fira nattvard, tända ljus och knyta böneband.

Vi hade en fin kväll i Matteus

Klicka på någon av bilderna för att visa i stort format | Foto: Andreas Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s