En dagsrapport från Åre 2013

DAG 5


Många bestämde sig för att stanna hemma idag
, så till slut var vi bara 4 från Matteus i skidbacken (varav en egentligen hör till Petrus, en till Pojo och en till Hangö). Vi hade ändå roligt trots att vi var så få. Vädret var perfekt, det blåste knappt alls, och molnen stod lågt. Redan då vi åkte upp för den första liften (Rödkullaliften) kom vi över molnen och hade fantastisk utsikt. På förmiddagen roade vi oss med att lära Anton åka snowboard. För att bara ha åkt en gång för ca 5 år sen klarade han sig väldigt bra.  Pontus däremot bestämde sig för att lära sig åka med höger fot före, då han vanligtvis åker med vänster.

Vi tre åt lunch i värmestugan, och då slöt sig Sami (den fjärde Matteusaren, som egentligen är Hangöbo) till oss. Under eftermiddagen åkte vi bland annat till Åreskutan (högsta punkten i Åre) och tog en lugn ”fikapaus” ovanför Hummelbranten i glittrande solsken med kakao med grädde. På slutet blev undertecknad (som lånade Daniels snowboard för dagen, den passade lite dåligt) så trött att undertecknad föll var och varannan meter, men lyckades ta sig tillbaka till Rödkullen och vila sig i värmestugan. På kvällen satt deltagarna och spelade Slenderman och Amnesia på en stor skärm, samt League of Legends på datorer. Vi tittade på film som kvällsprogram, vilket var skönt, eftersom mina ben var så trötta att jag inte skulle ha orkat leka alltför mycket.

//Tova Vikström

IMAG1173

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s