PIGGA PIANON OCH VILDA VIOLINER 8.4. kl. 18.30

Vill du höra barn och unga i olika åldrar musicera är det här konserten för dig! Jag själv tilltalas av att höra hur unga mänskor kommunicerar via sin musik, och hur musiken på olika sätt vårdar oss alla – oberoende av ålder. Hittills har jag fått anmälningar av Ville, Niklas och Albert som spelar gitarr, Ida som spelar violin, Ulla, Zara och Amanda som spelar piano, Stella som spelar orgel, Viktor som spelar cello, Stella, Anna och Nelly som sjunger solo. Dessutom får vi höra fyrhändigt pianospel och två trioensembler (instrumentkombinationen violin, cello, piano).

Konserten planeras räcka ca 18.30-20.15 med pausen inberäknad då Gemensamt ansvar -kaffet serveras. Kaija Hakkila ackompanjerar vid painot, Catarina Bärlund-Palm står för avslutningsorden och Carita Riitakorpi och för serveringsarrangemangena. Konserten är ett samarbete med Östra Helsingfors musikinstitut och jag håller i trådarna.

Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s