Jesus Christ Superstar i Matteuskyrkan på lördag kl. 18!

Nu på lördag den 20 april kl. 18 kan man ta del av en unik musikhändelse i Matteuskyrkan! Det är frågan om ett konsertframförande av rock-operan Jesus Christ Superstar av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice från år 1972.

Framförandet sker på finska, men svensk översättning av text kommer att finnas i handprogrammet som säljs för 10 €. En del av intäkterna tillfaller Gemensamt Ansvar -insamlingen. Fritt inträde om man inte vill ha program.

De som framför rock-operan är Prima Vista -kören från Järvenpää som dirigeras av Heikki Ruokonen. Kören har lång erfarenhet av verket, bl.a. producerade de en scenisk version för Järvenpää-huset och Savoy-teatern i Helsingfors 2002.

Som solister hörs bl.a. Markku Häkkinen (Jesus) och Olli Tamminen (Judas). Orkestern består denna gång av gitarr, bas, trummor och Matteuskyrkans orgel – det är Matteus församlings egen tjänstlediga kantor Markus Malmgren som arrangerat orkesterpartituret och sitter vid orgeln.

Fri entré – program 10 euro.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s