Vårkonsert i Matteuskyrkan måndagen den 20 maj kl. 19: Flöjtklassen i Sandels musikskola

Det är tradition i Matteus församling att låta musikelever vid stadens musikskolor musicera i kyrkan. Detta samarbete gagnar både de duktiga musikeleverna, som får öva sig i att uppträda, och församlingens medlemmar som får tillfälle att njuta av fin musik!

Måndagen den 20 maj kl. 19 i Matteuskyrkan är det dags för Niclas Joensuus flöjtklass vid Sandels musikskola att hålla vårkonsert. Konserten kallas Stella med vänner – halva konsertprogrammet står nämligen Stella Michael för. Stella är en mycket duktig flöjtist, och spelar också orgel inom Matteus församlings musikprogram. Stella har spelat både orgel och flöjt i Matteus gudstjänster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s