FAMILJEN WESTERLUNDS KONSERT 25.6.2013 kl. 19 I MATTEUSKYRKAN

Möt den musicerande familjen Westerlund och låt deras musik ge glädje i din sommarvardag! Barnen heter Ida 10, Elis 13, Anna 15 och Oskar 17 och de hanterar violin, altviolin, cello och piano. På konserten spelar och sjunger de både enskilt och tillsammans. Sällan har Matteus kunnat bjuda på en sådan kväll!

Såhär berättar barnen själva:
Alla i vår familj spelar och sjunger. Vår musikaliska resa började då mamma och pappa sjöng barnsånger och vaggvisor för oss som små, och fortsatte i Östra Helsingfors musikinstituts musiklekis. Vi studerar alla instrumentspel och musikteori vid musikinstitutet. Annas cellolektioner är sedan hösten på Sibelius-Akademins ungdomsavdelning men sånglektionerna är fortfarande på musikinstitutet i Kasberget. Vi spelar i flera olika slags kammarmusikensembler och orkestrar. Vi brukar ordna konserter i vårt hem för vänner och släktingar, och en del av familjens gemensamma sommarsemester går i musiklägrens tecken.
Musiken är en viktig del i vår familjs vardag och i vårt liv. Övningsarbetet kräver självdisciplin och goda nerver, men belöningen är stor. Vi har fått många fina vänner genom musiken och fått resa runt i världen på konsertresor vilket gett oss trevliga minnen. Det bästa är att musicera tillsammans!

Konserten är den första av matteuskonserterna i konsertserien Med metron till Musiken, och ordnas i samarbete med Vartiokylän srk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s