SVENSKA DAGEN -KONSERT 4.11. kl 18.30 i MATTEUSKYRKAN

Om du vill höra barn och unga i olika ålder musicera är det här konserten för dig! Jag själv tilltalas av att höra hur unga mänskor kommunicerar via sin musik, och hur musiken på olika sätt vårdar oss alla – oberoende av ålder.
Den här gången firar vi Svenska dagen tillsammans, eleverna från Östra H:fors musikinstitut studerar nämligen i finsk språkomgivning. Matteus sammanför dessa unga till en omväxlande och fängslande barnkonsert där vi kan njuta av gitarr-, piano-, violin, klarinettspel och solosång.
Konserten planeras räcka ca 18.30-20.10 med pausen inberäknad då kaffe, té och saft med tilltugg serveras.  Intäkterna från serveringen går till Kyrkans Utlandshjälps arbete i flyktinglägret Zaátri i Syrien. Mike Peltola från musikinstitutet ackompanjerar vid pianot, Helena Rönnberg står för avslutningsorden och Carita Riitakorpi för serveringsarrangemangen. Konserten är ett samarbete med Östra Helsingfors musikinstitut och jag håller i trådarna.
Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s