Vägen till Betlehem, del 1

Julen kommer alltid lika oväntat för mig – den kommer nämligen genom upplevelserna i JULVANDRINGEN. Jag brukar vara med om att bygga upp det hela, dvs inreda de fem utrymmena i Matteus 2 våning och förvandla dem till Marias hem, åsnevandringen, ängen, öknen och stallet. Och jag går med de guidade grupperna och sjunger ängla- och kamelsånger och sångerna för Jesusbarnet i krubban.

Visste du att 366 barn och 119 vuxna fick uppleva julvandringen i fjol, och att 39 hjälpisungdomar och 11 församlingsmedlemmar hade roller som herdar, vise män, åsna, kamel, änglar och Josef & Maria under hela fyra dagar? I år vill vi involvera ännu fler frivilliga. Vill du vara med om att fånga julens budskap och förmedla det vidare? Vill du medverka? Vill du uppleva vandringen till Betlehem?

Följ med bloggen under den närmaste veckan så får du veta mera.
-Anna-

Kom på kvällsjulvandring! Må 2.12 och ti 3.12   kl.17.45, 18.15, 18.45 och 19.15
och to 5.12  kl. 12.15 och 12.45 i Matteuskyrkan
Vandringen tar ca 25 minuter. Ingen förhandsanmälan.
Ingång via kyrkan. Glöggservering.  Åbohusvägen 3,  VÄLKOMMEN !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s