”Räven raska över isen”

Sången klingade när barnen från östra Helsingfors daghem dansade kring granen utanför Matteuskyrkan. Far- och morföräldrar och andra daglediga inbjöds att komma och dansa med barnen. Efter ringdansen bjöds de vuxna på kaffe med dopp.

– Det är femte gången vi ordnar ”Dans kring granen”. Jätte trevligt att så många dagisgrupper kommer. Roligt att se att det lockar så många vuxna också, ett trettiotal vuxna var på kaffe i Matteussalen, säger Catarina Bärlund-Palm, ledare för barn- och familjverksamheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s