GA-KONSERT Pigga pianon och vilda violiner 24.3 kl. 18.30 Matteuskyrkan

Om du vill höra barn och unga i olika ålder musicera är det här konserten för dig! Jag själv tilltalas av att höra hur unga mänskor kommunicerar via sin musik, och hur musiken på olika sätt vårdar oss alla – oberoende av ålder.
Eleverna från Östra H:fors musikinstitut studerar i finsk språkomgivning och Matteus församling vill sammanföra dessa unga till en omväxlande och fängslande barnkonsert där vi kan njuta av gitarr-, piano-, violinspel och solosång.
Konserten planeras räcka ca 18.30-20.10 med pausen inberäknad då kaffe, té och saft med tilltugg serveras.  Intäkterna från serveringen går till Gemensamt Ansvar -insamlingen. Mike Peltola från musikinstitutet ackompanjerar vid pianot och Carita Riitakorpi står för avslutningsorden. Konserten är ett samarbete mellan Matteus församling och Östra Helsingfors musikinstitut, och är dessutom ett led i Klang i kyrkan -konsertserien (http://www.kirkkosoikoon.fi/seurakunnissasoi.html)! Du är varmt välkommen!
Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s