London 2014 | Soul Survivor del 1

På lördagkväll, efter en väldigt lång dag, besökte vi organisationen Soulsurvivor. Vi fick vara med om deras gudstjänst, vilket var en intressant upplevelse.
080Redan att stiga in i den lokal, där gudstjänsten hölls, var spännande eftersom den inte liknade någon kyrka, som jag sett i Finland förut. Början av gudstjänsten var väldigt intressant, eftersom konferencieren tog kontakt till oss genast. Han inledde med att fråga om vi skulle förstå honom om han sade ”mansikkakakku” och då blev vi ju väldigt imponerade.

Hela gudstjänsten inleddes med några vackra sånger, då alla sjöng med, och redan då kunde vi märka hur många människor stod med händerna i luften och var med för fullt. Sedan följde ett tal, som nog visserligen var helt intressant, men som (den tiden på dygnet) började kännas aningen tröttsamt att lyssna på.

077Efter talet följde nya sånger och det bads även emellanåt.

För att vara ärlig, så var min feelis efter Soulsurviver ganska råddig. Det var nog en intressant upplevelse, men jag tror att jag bättre skulle ha kunnat ta in i stämningen som rådde under gudstjänsten om jag hade varit piggare. Jag tycker dock att det är fint att sådana här gudstjänster ordnas och organisationer finns och det var trevligt att vi fick besöka en sådan.

Sonja (och Sarah)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s