London 2014 | Soul Survivor del 2

På lördag kväll gick vi till en gudstjänst vilken hade namnet Soul Survivor.
När vi gick in märkte vi att där var mycket unga i alla åldrar.
Vi intervjuade först två 16 åriga flickor. De berättade att de besöker Soul Survivors för att de hör till den ”kyrkan” och hjälper till med att hålla gudstjänster. De sade också att de besöker Soul Survivors två gånger i veckan. De berömde gudstjänsten och verksamheten, och berättade att predikan är absolut den bästa delen för att den är så intim och intressant. Efter att vi intervjuat flickorna letade vi länge på de nästa offren.

Vi hade svårigheter att hitta några som vi skulle ha kunnat intervjua men tillsist hittade vi en riktigt snygg kille med hans kompisar. Han var själv
20 och hans kompisar var 16. Den snygga 20 åringen spelade keyboard i bandet och sade att han besöker kyrkan varje söndag. De andra killarna sa att de går där med deras kyrka och är där en gång i månaden.  Pojkarna tyckte att gudstjänsten är ”awesomeeee” och de gillar mycket gemenskapen och predikan. De sade att de gillar mycket Mikes, alltså prästens, vitsar och hans predikan.
Soul Survivor var en intressant upplevelse och ungdomarna verkade gilla det och visade det med t.ex att laga händerna upp i luften och att sjunga med högt.

/Cessi & Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s