London 2014 | Hillsong del 1

Medan hälften av gruppen spenderade kvällen på HTB så var resten av oss på Hillsong. De hade ordnat gudstjänsten på Dominion Theater, med en hel del utrustning. Första intrycket man fick när man steg in var att det skulle vara väldigt stort eftersom det fanns en massa människor där och alla verkade vänta på att det skulle börja. Stort blev det faktiskt och basen, ljusshowen och känslan hjälpte med att göra det till en otrolig upplevelse. Efter att ha sjungit och vifta händerna i luften i en god stund, fast vi var ganska trötta och satt en del, började predikan som var ganska bra men en aning för lång. När man gick ut hade man en bra fiilis och väntade på att slippa tillbaka och vila.

God’s peace be upon you
Martin och Ben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s