London 2014 | Hillsong del 2

Vi besökte Hillsong tillsammans med halva matteusgruppen på söndagsmorgonen. Vi blev varmt välkomnade av en person som var med och organiserade gudstjänsten och han berättade lite om Hillsong för oss. Före själva ”gudstjänsten” började intervjuade vi en ung man som kom och presenterade sig själv för oss. Han sa att han för första gången kom till gudstjänsten för 6 år sedan via hans kompis. Han har fortsätt besöka Hillsong sen dess eftersom att han kände sig hemma och att alla där accepterade honom som han var. Han berättade att han inte var troende före han kom till hillsong men numera är han starkt kristen. Vi tyckte att gudstjänsten var mera som en konsert men att det var en trevlig kontrast mot det traditionella. Vi frågade även vissa andra i gruppen och de tyckte också att stämningen var bra och att det var en fin upplevelse.

Ronja & Frida

hillsong1

hillsong2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s