Matteus – en rik församling!

Vi hade precis vår avslutning för hjälpledarutbildningen och hade där glädjen att ge intyg till 83 unga ledare som genomfört någon av de tre årskurserna i tro och ledarskap. När jag stod och såg ut över en fullsatt kyrka, sprängfylld med duktiga och fina unga ledare var det än en gång läge att konstatera att jag har världens bästa jobb och att vår församling är otroligt välsignad på det här området

Av de 83 så är 48 helt nybakade hjälpisar som är ivriga att få gå ut och göra sommarens konfirmandläger till lika fina och värdefulla som deras egna var, vilket får mig att längta tills det är dags att komma ut till vår lägerö Lekholmen igen.

Att vi nu har i princip lika många unga ledare som vi har konfirmander är en angenäm utmaning, men det är i alla fall fantastiskt att mitt i alla ekonomiska budgetfunderingar konstatera att Matteus i sanning är en rik församling!! 

   HJUB 3

  HJUB 2

  HJUB 1

En reaktion till “Matteus – en rik församling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s